PLAKATER

Plakater er perfekte til at gøre opmærksom på et event i nærområdet. Vi tilbyder plakater i mange formater og prisklasser, og som standard er de trykt på 170g silk-papir.

Hos PixVision får du en kreativ sparringspartner, der håndterer hele processen fra idéoplæg og udarbejdelse af layout til færdigt design og trykning. En plakat fungerer ofte som blikfang og har derfor brug for et tydeligt budskab understreget af et stærkt grafisk design.

Plakater ses mange steder i gadebilledet og er en uundgåelig del af vores hverdag. Tænk på butiksvinduer, busskure, offentlige opslagstavler, sportshaller, billboards, A-skilte og valgplakater.

Plakater kan leveres i individuelle mål og antal. De kendte plakatformer hedder A3, A2, A1, B0, B1, B2, men vi leverer alle specialformater. Du kan få produceret det antal, der passer til dit behov, hvad enten det drejer sig om nogle få stykker eller flere tusinde. Ved mindre oplag vælger vi digitaltryk, hvor vi ved større oplag med fordel vælger offset tryk.

Alt efter formål kan plakater printes på forskelligt papir, f.eks. mat coated, vandafvisende, transparent papir m.m. På den måde sikrer du dit budskab går klarest igennem, uanset om dine plakater skal bruges indendørs eller udendørs.

Kyndig vejledning

Ønsker du en plakat med dit eget foto, er vi behjælpelige med at vurdere, om dit billedes opløsning er højt nok til plakattryk, og i så fald hvilken størrelse billedet kan blive forstørret til. Du kan derfor kontakte os personligt på adressen med en memorystick eller maile det ønskede foto til os. Så skal vi oplyse dig, om dit foto er egnet til plakatprint.

Kontakt os, så vurderer vi sammen, hvilken løsning der passer dig bedst!

 

Grafisk startpakke

Logo
Visitkort
Brevlinje
Profilfolder

Kr. 4950,-

 

Digital startpakke

Køreklar hjemmeside
Facebookside
Support
Hosting

Kr. 5950,-

 

Komplet startpakke

Digital start
Grafisk start
Support
Hosting

Kr. 9900,-

 

Webtjek

Digital gennemgang
Funktionalitet
Design
Søgeoptimering

GRATIS