Facebook

De sociale medier er svære at komme udenom – både som privatperson, men i særdeleshed også for en virksomhed eller organisation, der ønsker at være med i forreste række.

Via de sociale medier genereres der stadig mere og mere salg, ligesom organisationer opnår en ikke ubetydelig opmærksomhed og støtte fra privatpersoner, fx gennem Facebook-kampagner.

At integrere sociale medier i organisationens markedsføringsstrategi kræver engagement og vedholdenhed.  En virksomhedsprofil, hvor der intet foregår, kan sende de forkerte signaler til kunder eller medlemmer.

Facebookgiver alle virksomheder og organisationer mulighed for at oprette en virksomhedsside. Det kan have visse fordele – som igen er afhængig af, hvilket socialt medie vi taler om, og ikke mindst hvilken type virksomhed eller organisation, du repræsentere.

Er din virksomhed eller organisation repræsenteret på sociale medier?

PixVision kan være behjælpelig med rådgivning om sociale medier, samt medvirke til at oprette og tilpasse en virksomhedsprofil på de/det relevante sociale medie.

Integration af sociale medier i WordPress

Sociale medier kan på flere måde integreres med din WordPress hjemmeside. Fx kan der opsættes Facebook likeboks i din sidebar – gives mulighed for at kommentere på din blog via Facebook kommentarer – etableres brugerlogin til dit websted via Twitter eller Facebook. Via din hjemmeside, kan du eller din virksomhed cirkles på Google +. Dine seneste tweets eller din twitter-strøm, kan snildt vises på din WordPress hjemmeside og dine indlæg og sider, kan deles via social deling med de fleste tilgængelige sociale medier. Mulighederne er mange.

Vil du vide mere om mulighederne med sociale medier og WordPress?

 

Grafisk startpakke

Logo
Visitkort
Brevlinje
Profilfolder

Kr. 4950,-

 

Digital startpakke

Køreklar hjemmeside
Facebookside
Support
Hosting

Kr. 5950,-

 

Komplet startpakke

Digital start
Grafisk start
Support
Hosting

Kr. 9900,-

 

Webtjek

Digital gennemgang
Funktionalitet
Design
Søgeoptimering

GRATIS