Hjemmesider

PixVision er et lille bureau – derfor kan vi også tilbyde hjemmesideløsninger til små penge – til små og mellemstore virksomheder.

Vi tilbyder også at afregningen af vores opstarts pakker – kan fordeles over 12 måneder rentefrit.

Læs mere >>

Logoer

Mangler du et nyt logo tager PixVision dig gerne i hånden fra start til slut. Vi tilbyder at komme med 3 gratis udkast til logo tilrettet din virksomhed. Vælger du ikke at benytte vores udkast er servicen helt uforpligtende og ikke mindst gratis

Læs mere >>

WordPress

WordPress er meget brugervenligt og bruges både til hjemmesider og blogs. PixVision kan tilbyde at producere helt nye løsninger, eller tilrettelser eller nyt design til eksisterende sites

Læs mere >>

Tryk

Pixvision kan producere alt grafisk materiale – intet er for småt og intet for stort. Så mangler du visitkort, foldere, plakater, bannere eller skal du have pakket din nye bil ind – så giver vi gerne et tilbud

Læs mere >>

WebTjek

PixVision til at give jer et gratis uforpligtende proffesionelt gennemgang af dine digitale platforme. Vi gennemgår design, funktionaliteter, brugervenlighed og placering på søgemaskiner.

Læs mere >>

Plakater

PixVision kan håndterer hele processen fra idéoplæg og  til færdigt design og trykning. En plakat fungerer som blikfang og har derfor brug for et tydeligt budskabmed et fængende design.

Læs mere >>

Facebook

De sociale medier er svære at komme udenom – både som privatperson, men i særdeleshed også for en virksomhed eller organisation, der ønsker at være med i forreste række.

Læs mere >>

Rådgivning og support

Som kunde hos PixVision har du fri support som en del af vores professionelle webløsninger. Det betyder, at vores dygtige supportmedarbejdere, sidder klar til at hjælpe dig, når du får brug for det.

Læs mere >>

 

 

Grafisk startpakke

Logo
Visitkort
Brevlinje
Profilfolder

Kr. 4950,-

 

Digital startpakke

Køreklar hjemmeside
Facebookside
Support
Hosting

Kr. 5950,-

 

Komplet startpakke

Digital start
Grafisk start
Support
Hosting

Kr. 9900,-

 

Webtjek

Digital gennemgang
Funktionalitet
Design
Søgeoptimering

GRATIS