IVÆRKSÆTTERPAKKER (iværksætterordning til markedsføring af nye virksomheder)

Som nystartet virksomhed er det vigtig at holde styr på og begrænse omkostningerne, men lige så vigtig er det at starte op med en professionel og genkendelig profil, således kunder, netværk og leverandører, får et optimalt indtryk.

Social Businesshouse vil gerne hjælpe ”Socialøkonomiske” og andre iværksætter virksomheder godt i gang. Derfor tilbyder vi forskellige opstartspakker som ikke slår bunden ud af budgettet.

Da vi ved at indtægterne i opstartsfasen kan være små eller helt fraværende – tilbyder vi at afregningen af vores opstarts pakker – kan fordeles over 12 måneder rentefrit.

Vi tilbyder 3 forskellige pakker 1 grafisk, 1 web og en komplet opstartspakke. Derudover er vi også behjælpelige med enkeltydelser som f.eks logo. Spørg om et helt uforpligtende tilbud.

Socialøkonomisk virksomheds rabat (SVR) 25%

Da vi gerne vil støtte udbredelsen af socialt iværksætteri og socialtøkonomiske virksomheder tilbyder vi yderligere 25% rabat på vores iværksætterpakker til socialtøkonomiske virksomheder.

Grafisk opstartspakke  4.950,00 (Spar 1.600,-) (SVR pris 3712,-)

Logoet er virksomhedens “kendemærke” og bør laves i en form således anvendelse fremover kan ske professionelt, det kan det kun, såfremt det fremstilles i et professionelt snit og er tilgængelig i et professionelt format som skilteleverandører, annoncører, reklameartikler, tryksager, præsentationer mm. alle kan håndtere og levere et ensartet og optimalt udtryk.

Brevlinien er som logoet med til at sende et ensartet signal, således omverdenen med det ny firmas breve, tilbud, ordre, visitkort, kuverter etc. kan se den “røde tråd” – genkendelse!

Profilfolderen har til formål at profilere virksomheden og aktiviteterne, f.eks. ved udlevering under kundebesøg, ved fremsendelse efter henvendelser eller ved planlagte kampagner, hvor der udsendes til en eller flere inden for målgruppen – i alle tilfælde skal profilfolderen på kort og seriøs vis give en introduktion, der rammer plet!

Designmanual sammen med den grafiske opstartpakke leveres med et professionel designmanual, med farvekoder, fonte samt standarder for anvendelse at de enkelte elementer.

Grafisk prisliste

Logo 2.950,-
Et logo-oplæg bestående af 3 udkast i professionelt format fremsendes, ønsker du at overtage retten til et af dem er prisen 2.950,-
Overtager du ikke nogen, er prisen 0,- dkk.

Brevlinie 1.750,-
Brevlinie udført i professionel layout incl. 2 korrektur og bestående af layout til visitkort (4+0), brevpapir og kuverter.

Profilfolder (A4 foldet til A5 eller 3-fløjet folder) 1.850,-
Basislayout opsat med dine tekster, logo og 3-4 fotos (leveret til os elektronisk) – dvs. du får et færdigt og komplet folderlayout klar til produktion og incl. 1 korrektur.

Komplet opstartspakke  9.900 (Spar 1.000) (SVR pris 7.425,-)

Bestil grafisk opstartspakke og digital opstartspakke samtidig og få yderlig 1.000,- i rabat denne løsning kan også afdrages over 12 måneder rentefrit.

Web opstartspakke  5.950,00  (Spar 2.000,-) (SVR pris 4462,-)

Med en professionel Hjemmeside leveres der først og fremmest et online værktøj, som når meget længere ud end en hjemmebygget hjemmeside!
Hjemmesiden får naturligvis sit helt eget design og struktur, skræddersyet til dine ønsker og behov.

God placering på søgemaskinerne kræver, at standarder overholdes og fordrer en teknik, der altid er stabil og up to date, så skal der nås ud til en større målgruppe.
Hjemmesiden er samtidigt et billigt medie til at underbygge budskabet i de trykte medier, dvs. der kan spares på annonceomkostningerne.

Hjemmesiden får naturligvis sit helt eget design og struktur, skræddersyet til dine ønsker og behov.

Udover den primære hjemmeside kan vi også tilbyde integration og oprettelse af Facebook profil, samt andre tillægydelser, f.eks nyhedsbrevmodul, kalendermodul eller andre special tilretteede moduler efter netop jeres behov.

Hjemmesiden leveres klar til at du selv kan komme indhold på i et brugervenligt Cmssystem.
Du får også et introduktions kursus hos, så du er klædt godt på administrere din hjemmeside på bedste vis.

Web prisliste

Hjemmeside 7.950,-
Få en Professionel “rediger-selv” hjemmeside komplet med grafisk design i basisform, menustruktur, incl. førende CMS teknologi (dvs. fremtidssikker) med fuld tekstredigering, billedarkiv og online statistikfunktion- klar til at modtage dit indhold og blive frigivet på dit domæne.
Softwarelicens, opdatering og hosting koster fra 150,- dkk pr. mdr.
Hjemmesiden får naturligvis sit helt eget design og struktur, skræddersyet til dine ønsker og behov.

Nyhedsbrevs modul 2950,- (1500,- ved samtidig køb af hjemmeside)
Nyhedsbrevsmodul klar til integration på jeres hjemmeside. Du kan selv designe dit nyhedsbrev enten ud fra skabeloner eller lave dit helt eget design.

Facebookintegration 1.495,- (750 – ved samtidig køb af hjemmeside)
Vi opretter en professionel facebookside med udgangspunkt i din designlinie. Vi laver også et facebook modul og integrerer det på din hjemmeside, så nyheder på din facebookside vises automatisk på hjemmesiden. Du kan samtidig få ”facebook likes” direkte fra din hjemmeside.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker vi kontakter dig vedrørende et tilbud, kan du benytte vores kontaktformular.

 

Grafisk startpakke

Logo
Visitkort
Brevlinje
Profilfolder

Kr. 4950,-

 

Digital startpakke

Køreklar hjemmeside
Facebookside
Support
Hosting

Kr. 5950,-

 

Komplet startpakke

Digital start
Grafisk start
Support
Hosting

Kr. 9900,-

 

Webtjek

Digital gennemgang
Funktionalitet
Design
Søgeoptimering

GRATIS