Case: Cafe Kaffegal

Et flot hjemmeside design, kan betyde meget for en virksomheds ansigt mod omverden. I dag er virksomhedens hjemmeside, typisk det første sted nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere “kigger”, når de skal hente information om produkter og ydelser.

En flot og gennemtænkt hjemmeside er derfor et meget vigtigt element i den kommunikation, man vil give verden om sin virksomhed.

Cafè KaffeGal – Mad og kaffe med god samvittighed!
Café KaffeGal er en socialøkonomisk virksomhed, hvis mission er at skabe et bedre samfund for psykisk sårbare mennesker igennem faglig og social opkvalificering. Caféen bliver derfor drevet af professionelle fagfolk, frivillige og psykisk sårbare mennesker ansat på særlige vilkår.

Hjemmesiden er lavet i et skræddersyet design af vores dygtige grafiker med udgangspunkt i kundens grafiske profil. Websitet er lavet i “responsive design”, så løsningen fungerer optimalt til både computer, tablet og smartphone.

Besøg Cafe Kaffegals hjemmeside >>   –   Besøg Cafe Kaffegals Facebookside >>    –   Se Cafe Kaffegals online menukort >>

 

Grafisk startpakke

Logo
Visitkort
Brevlinje
Profilfolder

Kr. 4950,-

 

Digital startpakke

Køreklar hjemmeside
Facebookside
Support
Hosting

Kr. 5950,-

 

Komplet startpakke

Digital start
Grafisk start
Support
Hosting

Kr. 9900,-

 

Webtjek

Digital gennemgang
Funktionalitet
Design
Søgeoptimering

GRATIS